sunnuntai 9. kesäkuuta 2013
Uunikasviksia ja papuja
Tällä kertaa en esittelekään omaa reseptiäni, sillä tämän hurjan herkullisen uunikasvisvuoan loihtikin poikaystäväni. Opit näyttävät menneen niin hyvin perille ruoanlaiton suhteen, että pelkään pian jääväni kakkoseksi :P
- 1 pieni bataatti
- 1/2 kesäkurpitsa
- 2 porkkanaa
- 1 punasipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 tlk GoGreenin papumix-sekoitusta
- ruususuolaa & mustapippuria
- ripaus chilijauhetta
- oliiviöljyä
Pilko kasvikset reilun kokoisiksi kuutioiksi ja silppua sipuli. Kaada kaikki ainekset laakeaan uunivuokaan. Murskaa joukkoon valkosipulinkynnet, lisää papumix ja mausteet. Sekoita mausteet hyvin ainesten joukkoon ja valuta niiden päälle vielä reilusti öljyä. Kypsennä 175 asteessa n. 45-60 minuuttia.
Itse ehdottaisin vielä kokeilemaan samaa kompoa näin kesällä grillattuna folionyyteissä - toimisi takuulla!
Tunnisteet:
bataatti,
kesä,
kesäkurpitsa,
pavut,
porkkana,
punasipuli,
uuniruoka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti