Raskaiden hellepäivien uupumus katoaa nopeasti raikasta sorbettia nautiskellessa. Hedelmäsorbetti on käsittämättömän helppo valmistaa, eikä se tarvitse edes lisämakeutusta. Edullisia vegaanisia sorbetteja on muutenkin hankala löytää kauppojen hyllyiltä ja jos sellaisen lopulta sattuu löytämään, ei ainesosaluettelo näytäkään välttämättä yhtä houkuttelevalta kuin itse tuote. Niinpä suosittelenkin sorbettien ja jäätelöiden valmistamista omassa pakastimessa.
Riippuen määrästä, kuinka paljon tykkäät sorbettia valmistaa, tai minkä vetoinen blenderisi on, hedelmät kannattaa suhteuttaa ohjeen mukaan. 6 dl:n vetoiseen blenderiin meni mukavasti:
- 1/4 pienehköä vesimelonia
- 1/4 tuoretta ananasta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti