Kesäisin salaatti valmistuukin talven sesonkikasviksista! Kesällä
raastesalaatista tekee maittavampaa tietysti se, että raaka-aineet ovat
vasta maasta nostettuja, pehmeitä ja makeita.
Raastesalaatti
sopii mainiosti sellaisenaan syötäväksi ja erityisesti grilliruoan
lisukkeeksi. Alla olevalla reseptillä sain tehtyä sen verran suuren
satsin, että siitä riitti molempiin.
Raastesalaatti:
- puolet noin kilon varhaiskaalista
- 1 iso tai 2 pientä porkkanaa
- kevätsipulin varsi
- 1 tlk ananaspaloja omassa mehussaan (+ osa mehusta)
- 1 rkl sitruunanmehua
Ananaspalat voi korvata myös muilla hedelmillä. Tällä hetkellä ainakin nektariinit ja persikat sekä erilaiset melonit ovat kaupoissa edullisia tuoreenakin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti