torstai 16. toukokuuta 2013

Café k-kos
Houkuttelevatko herkut? Ihastuttavatko reseptit? Etkö jaksa, ehdi tai muuten vain uskalla itse ryhtyä leipomaan? Nyt sinulla on tilaisuus päästä testaamaan blogistakin tuttuja reseptejä katukahvilaan ensi lauantaina!

Tämä on nyt kyllä jotain niin suurta! Tai ainakin itselleni se meinaa suurta, muiden mielestä ehkä hyvinkin pientä. K-kos nimittäin muuttuu ensi lauantaina 18.5. pienenpieneksi Ravintolapäivän kahvilaksi!

Allekirjoittanut majailee siis Turussa ja täältä voit myös löytää pikkuruisen Café k-koksen - siis ensi lauantaina! - klo 12:00-15:00, tai niin kauan kuin leivonnaisia riittää. Yritän varata herkkuja ainakin 50 kävijälle, mutta otan kyllä kaiken irti pikkukeittiöstäni, jotta saisin mahdollisimman paljon herkkuja kaupattavaksi. Kahvila järjestetään ulkotiloissa (sateen sattuessa kerrostalon eteisaulassa), joten jos haluat nauttia herkkusi mukavasti nurmikolla loikoillen, kannattaa varata mukaan jonkinmoinen istuinalusta (mattoja on varattu asiakkaille jonkin verran). 

Café k-kos sijaitsee siis Kaskenmäen kupeessa, kerrostalon sisäpihalla. Tarkempi osoite on Vuorikatu 3, 20700 Turku. Sateen sattuessa kahvila palvelee A-talon A-rapun eteisaulassa. Muista siis Vuorikatu 3a A !

k-koksen Ravintolapäivän menu:

x Mehevät vadelma-suklaabrowniet

x Makoisat kikherneblondiet

x Tuliset maya-suklaacookiet

x Gluteenittomat maapähkinävoisuklaa-kaurakeksit

x Raa'at tryffelipallerot

x Juotavaksi kahvia ja teetä


Hinnat vaihtelevat yhdestä eurosta kahteen ja puoleen! Ja vielä kerran: !

5 kommenttia:

 1. Tosi mukavaa ravintolapäivää toivotan!
  Nyt ensimmäistä kertaa minullakin on mahdollisuus osallistua edes asiakkaana ravintolapäivään. Täytyypä tarkastaa, mikä tarjonta meilläpäin on. Minäkin muuten haaveilen omasta Verso Cafesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samat sanat! Rohkeesti siis vaan osallistumaan :) Ensi syksynä taitaa olla seuraava mahdollisuus.

   Poista
 2. Voi ei! Ikinä ei ole harmittanut näin paljon että asun pk seudulla! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mutta eiköhän sieltäkin päin löydy valtavasti tarjontaa vähän joka makuun :) tai sitten hyppäät junan kyytiin ja reilaat äkkiä Turkuun viikonlopuksi ;)

   Poista
 3. Voi kun pääsisinkin! Ensi kerralla:D

  VastaaPoista