tiistai 22. toukokuuta 2012

Kasvislautanen ja dippikastike


 

Ruokaseuraa löytyy nopeasti, kun päättää aterioida lattialla. Täsä annoksesta riittäisi kyllä toisellekin mokomalle, ja sopiihan lautanen myös illanistujaisiin naposteltavaksi. Lautasen sisältöä voi tietysti muokata oman maun mukaan. Itse käytin kaikki viimeiset, melkoisen nahistuneet jämäpalat, joista oli jo korkea aika päästä eroon:

- pari varsisellerin vartta

- puolikas paprika

- muutama parsakaalin kukinto

- 1/3 kurkkua

- 1/3 kesäkurpitsaa


Kastike on sama kuin aiemminkin käyttämäni auringonkukansiemenkastike, tosin pienin muunnoksin. Tällä kertaa soseutin joukkoon yhden tomaatin ja lisäsin mausteeksi paprikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti