torstai 18. huhtikuuta 2013

Punertava banaani-suklaapehmis

 


Ei,  tämä ei ole mansikkajäätelöä. Jollei sitä otsikosta näkisi lukea, niin ei ehkä ihan heti arvaisi. Tämä todellakin on banaani-suklaajätskiä. Ja vieläpä huippuhyvää sellaista... Sopii vaikka testata! Itse testailin jädeä eräällä tunnetulla punajuuren vihaajalla ja hyvin näytti uppoavan :P



Punertava banaani-suklaapehmis (2:lle):

- 1 keskikokoinen punajuuri

- 1 1/2 dl vettä (esim. taateleiden liotusvettä tai pakuriteetä)

- 2 rkl raakakaakaojauhetta

- 1 rkl maca-jauhetta

- 6-10 liotettua taatelia tai 1/4 tl steviaa

- 3 jäädytettyä banaania

Jäädytä banaaneja pakastimessa yön yli. Mikäli epäilet blenderisi tehoja, anna jäisten banaanipalojen sulaa noin 10 minuuttua huoneenlämmössä ennen pehmiksen valmistusta.
Blendaa sitten kaikki ainekset tasaiseksi tehosekoittimella. Nauti pehmis samantien tai kaada tarjoiluastiaan ja kohmeta vielä hetki (n. 5-10 min) pakastimessa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti